Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Horn

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Horn? Flink wat Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en veel meer vrije tijd. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Horn! Op dit platform bekijk je handige tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook delen we adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €13,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-horn

Een schoonmaakster in Horn zoeken

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Horn inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Horn inhuren

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp komt werken. De keuze is vaak elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk snel meer info over de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Je kan een aanvraag indienen bij enkele schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. In het geval jouw verzoek wederzijds passend is heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om op locatie te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop samen een rondje door het huis en communiceer welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er praktische vraag- en aanbodsites die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulp.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Leudal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Horn

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Zoek schoonmaakbedrijven in Horn

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Horn, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Neer, Roggel, Nunhem en Buggenum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser huur je in voor de meest gangbare klussen in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder vind je een opsomming met werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Glazenwassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al voor €13,20 als uurtarief.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op het werkplezier en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene schoonmakers in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Horn. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,50 en €30,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €24,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,80 tot zo’n €15,25 op uurbasis. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die uitgevoerd worden: stofzuigen, afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen, dweilen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste huishoudens in Horn kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Horn?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €375,00 tot €600,00.

Plaats een reactie