Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Terheijden

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Terheijden? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben een extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een professionele schoonmaker in Terheijden! Op dit platform lees je diverse tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij delen we bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook vind je hier contactdetails van lokale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €13,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-terheijden

Een schoonmaakster in Terheijden gezocht

Houd je niet van schoonmaken en spendeer je graag wat meer tijd aan de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Terheijden inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder kan je gebruik maken van handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Terheijden zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp komt schoonmaken. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Helpers vergelijken

  Check en analyseer de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Kies enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien jouw uitnodiging goedgekeurd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker is niet eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige online bemiddelaarsdiensten die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Drimmelen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Terheijden

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Terheijden

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Terheijden, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Wagenberg, Teteringen, Prinsenbeek en Willemstad.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het volgende deel check je de meest gangbare klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Beddengoed wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €12,90 als uurtarief.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor bevordert een prettige werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei organisaties die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Terheijden. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote taken zoals glasbewassing, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,00 en €32,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €22,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,00 tot wel €18,25 per gewerkt uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die opgepakt worden: stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals afwassen of de tuin doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Drukke huishoudens in Terheijden kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als dweilen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren hangt af van het aantal m2, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Terheijden?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het volledige huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus liggen tussen de €250,00 tot €650,00.

Plaats een reactie