Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oostzaan

Wil je een schoonmaakhulp in Oostzaan? Steeds meer mensen hebben een extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen jou bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Oostzaan! Op ons portaal tref je veel tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook bieden we populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Afsluitend bekijk je hier ook adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €13,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-oostzaan

Een schoonmaakster in Oostzaan gezocht

Heb je een druk bestaan en houd je graag wat tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Oostzaan inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend heb je allerlei handige platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Oostzaan zoeken

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Filter op kosten, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw oproep positief wordt ontvangen heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat het huis zien en vertel welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van enthousiaste schoonmaker is best lastig. Gelukkig zijn er nuttige applicaties die je hierbij helpen. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Nationalehulpgids.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Oostzaan.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oostzaan

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Oostzaan

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Oostzaan, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Wormerland, Enkhuizen, Zaanstad en Purmerend.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in en rondom jouw woning. Bijgaand bekijk je een opsomming met taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al vanaf €12,70 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor heeft effect op productieve werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verscheidene aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Oostzaan. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het ledigen van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,00 en €35,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen +/- €24,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,60 tot zo’n €19,75 op uurbasis. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals de meubels schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Oostzaan huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren hangt af van het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Oostzaan?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het complete huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €325,00 tot €600,00.

Plaats een reactie