Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Enkhuizen

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Enkhuizen? Steeds meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Enkhuizen! Op dit platform vind je concrete tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast behandelen we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Afsluitend bekijk je hier ook contactgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €13,00 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-enkhuizen

Een schoonmaakster in Enkhuizen gezocht

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Enkhuizen inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook ontstaan er meer en meer handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Enkhuizen vinden

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Waar en wanneer

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster komt schoonmaken. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw oproep wederzijds passend is heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om dan ook thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een bedreven schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke online marktplaatsen die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Enkhuizen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Enkhuizen

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Professionele schoonmaakbedrijven in Enkhuizen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Enkhuizen, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Stede Broec, Drechterland, Wormerland en Oostzaan.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder bekijk je een lijst met taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €13,40 (uurloon).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert gelukkige werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene schoonmakers in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Enkhuizen. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €25,00 en €32,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen de €22,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,30 tot +/- €18,50 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat maakt een poetser schoon?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die gedaan worden: stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals koelkast schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Jonge gezinnen in Enkhuizen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door de grootte van de woning, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Enkhuizen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven bedragen tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie