Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zaanstad

Wil je een schoonmaakhulp in Zaanstad? Steeds meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij geven advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Zaanstad! Op deze pagina lees je praktische tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-zaanstad

Een schoonmaakster in Zaanstad zoeken

Heb je het erg druk en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Zaanstad inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder heb je steeds meer online marktplaatsen waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Zaanstad zoeken

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp aan huis komt. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Helpers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw aanvraag wederzijds passend is heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om thuis te blijven en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en benoem wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale portalen die je hierbij helpen. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Zaanstad.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zaanstad

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Regionale schoonmaakbedrijven in Zaanstad

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Zaanstad, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Oostzaan, Wormerland, Purmerend en Aalsmeer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder bieden wij een lijst met taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Schone ramen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Verschonen van beddengoed.
 • De was strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving al vanaf €12,90 p/uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor draagt bij aan het werkgenot en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Zaanstad. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen lappen, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,00 en €30,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van winkels, kantoren, horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen plus minus €22,00 en €31,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €12,90 tot zo’n €15,25 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het doen van de was.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Zaanstad huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is genoeg tijd voor onder andere het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt aan het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Zaanstad?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. Het complete huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven liggen tussen de €225,00 tot €575,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie