Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Munnekeburen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Munnekeburen? Steeds meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Munnekeburen! Op deze website lees je nuttige tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook hebben we een overzicht met contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Nu al vanaf €12,80 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-munnekeburen

Een schoonmaakster in Munnekeburen vinden

Heb je een druk bestaan en houd je graag wat tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in Munnekeburen inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Allereerst: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Verder kan je gebruik maken van handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Munnekeburen vinden

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt werken. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op het gekozen moment. Het is slim om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en communiceer wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ijverige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt een beroep doen op handige websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Nationalehulpgids.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Weststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Munnekeburen

Vind een geschikte schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Munnekeburen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Munnekeburen, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Oldelamer, Nijelamer, Langelille en Scherpenzeel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare klussen binnen- en buitenshuis. Bijgaand check je de meest gangbare schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Glazenwassen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • De was strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp uit de regio al voor €12,70 per uur, inclusief alles.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij fijne en veilige werkplekken en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende schoonmaakondernemers in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Munnekeburen. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensieve taken zoals ramen zemen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,50 en €33,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen ongeveer €22,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,60 tot +/- €15,75 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die opgepakt worden: dweilen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of de planten water geven.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Munnekeburen laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt mede bepaald door het aantal m2, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Munnekeburen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Jouw woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €275,00 tot €550,00.

Plaats een reactie