Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Scherpenzeel

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Scherpenzeel? Meer en meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Scherpenzeel! Op deze pagina delen wij diverse tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Nu al vanaf €12,80 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-scherpenzeel

Een schoonmaakster in Scherpenzeel inhuren

Maak je niet graag schoon en wil je jouw agenda vrij maken voor familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Scherpenzeel inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Ons advies: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Ook heb je allerlei vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Scherpenzeel vinden

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Bijvoorbeeld eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In het volgende scherm tonen ze de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs p/uur, takenpakket en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Kies 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw oproep geaccepteerd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt aan huis op de afgesproken datum. Het is handig om op locatie te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van professionele schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt een beroep doen op verschillende portalen die dit een stukje eenvoudiger maken. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Marktplaats.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Weststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Scherpenzeel

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Scherpenzeel

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Scherpenzeel, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Langelille, Munnekeburen, Spanga en Nijetrijne.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder delen wij een overzicht met huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Strijken.
 • Wassen en drogen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,90 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) bevordert het werkgenot en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Scherpenzeel. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €22,00 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Friesland.
 • Tarief: tussen om en nabij de €20,00 en €32,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent tussen de €12,60 tot +/- €15,75 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard klusjes die afgewerkt worden: ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals koelkast schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in Scherpenzeel hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen, stofzuigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt ook aan de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Scherpenzeel?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus liggen tussen de €250,00 tot €650,00.

Plaats een reactie