Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Spanga

Wil je een schoonmaakhulp in Spanga? Steeds meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Spanga! Op deze pagina ontdek je nuttige tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens delen we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Nu al vanaf €13,50 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-spanga

Een schoonmaakster in Spanga vinden

Houd je niet van schoonmaken en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een professionele schoonmaakster in Spanga inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Aanrader: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste zien wij steeds meer speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Spanga zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser komt schoonmaken. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk en vergelijk de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, werkzaamheden en recensies.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om thuis te blijven en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk welke plekken extra aandacht nodig hebben. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van geschikte schoonmaker kan complex zijn. Er bestaan nuttige applicaties die daarbij helpen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Voor bedrijven.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Hulpstudent.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Weststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Spanga

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw regio!

Professionele schoonmaakbedrijven in Spanga

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Spanga, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Scherpenzeel, Langelille, Nijetrijne en Oldetrijne.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder bieden wij de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Beddengoed wassen.
 • De was strijken.
 • De was opvouwen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €13,40 per uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor draagt bij aan de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene dienstverleners in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Spanga. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, vloeren stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,50 en €34,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van scholen, winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Friesland.
 • Kosten: tussen plus minus €20,00 en €32,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,20 tot +/- €16,75 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klussen die gedaan worden: toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen wassen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Spanga laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als dweilen, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Spanga?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan bedragen tussen de €275,00 tot €600,00.

Plaats een reactie