Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Goudswaard

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Goudswaard? Steeds meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en veel meer vrije tijd. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Goudswaard! Op ons portaal bekijk je concrete tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al in te huren vanaf €13,20 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-goudswaard

Een schoonmaakster in Goudswaard vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Goudswaard inhuren kan dan de oplossing zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Goudswaard zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Stel pakket samen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp komt werken. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op tarief, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Kies 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als jouw oproep beantwoord wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op het gekozen moment. Het is slim om dan aanwezig te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoeken van een vakkundige schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op diverse webapplicaties die daarbij helpen. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Hulpstudent.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Hoeksche Waard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Goudswaard

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Goudswaard

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Goudswaard, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Mijnsheerenland, Westmaas, Piershil en Nieuw-Beijerland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder vind je een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Het wassen van de kleding.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al vanaf €12,70 (uurloon).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schoon kantoor zorgt voor productieve werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal bedrijven in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Goudswaard. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,00 en €35,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels, scholen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kosten: tussen ongeveer €23,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,10 tot €15,50 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, dweilen. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals koelkast schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Goudswaard kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld dweilen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt ook aan het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Goudswaard?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €225,00 tot €650,00.

Plaats een reactie