Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Dalfsen

Wil je een schoonmaakhulp in Dalfsen? Steeds meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij geven advies bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Dalfsen! Op ons portaal bekijk je veel tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij delen we populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook vind je hier adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €13,10 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-dalfsen

Een schoonmaakster in Dalfsen gezocht

Houd je niet van schoonmaken en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Dalfsen inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Dalfsen vergelijken

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser komt werken. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak gebruik van de filters zoals prijs p/uur, takenpakket en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw oproep goedgekeurd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt bij je thuis op het gekozen moment. We raden aan om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een geschikte schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Er bestaan diverse websites die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Nationalehulpgids.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Dalfsen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Dalfsen

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Erkende schoonmaakbedrijven in Dalfsen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Dalfsen, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Ommen, Coevorden, Twenterand en Tubbergen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen in en rondom huis. Bijgaand bekijk je de meest voorkomende schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleren wassen.
 • De ventilatie reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €12,80 p/uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan productieve werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende schoonmaakondernemers in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Dalfsen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €24,50 en €32,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Overijssel.
 • Prijzen: tussen ongeveer €24,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,70 tot €15,00 voor 1 uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klussen die opgepakt worden: keuken reinigen, dweilen, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen. Indien gewenst kan je afspraken maken over schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de vuilnisemmers legen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Dalfsen kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen. Het exacte aantal uur per week ligt ook aan het type woning, het aantal bewoners en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Dalfsen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het volledige huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €300,00 tot €575,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie