Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Coevorden

Wil je een schoonmaakhulp in Coevorden? Steeds meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, altijd een gezonde woning, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Coevorden! Op deze website vind je nuttige tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al in te huren vanaf €13,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-coevorden

Een schoonmaakster in Coevorden zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een betrouwbare schoonmaakster in Coevorden inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde zijn er diverse platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Coevorden inhuren

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Filter op prijs, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Offerteverzoek

  Selecteer een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en maak duidelijk waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker is best lastig. Je kunt een beroep doen op gebruiksvriendelijke platforms die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Vaak gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Coevorden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Coevorden

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Lokale schoonmaakbedrijven in Coevorden

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Coevorden, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Hardenberg, Emmen, Ommen en Dalfsen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker is er voor alle klussen in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder bieden wij de meest gangbare klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kleding strijken.
 • De was opvouwen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp (regionaal) nu al vanaf €12,70 per uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert de productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende schoonmakers in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Coevorden. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensievere activiteiten zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €20,50 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Drenthe.
 • Kosten: tussen gemiddeld €23,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,50 tot zo’n €17,25 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: afstoffen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals opruimen of het doen van de was.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Drukke huishoudens in Coevorden kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor het hele takenpakket van dweilen, afstoffen, ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door de grootte van het huis, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Coevorden?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €225,00 tot €575,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie