Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Holsloot

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Holsloot? Steeds meer huishoudens hebben een extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Holsloot! Op dit platform verstrekken we nuttige tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien vergelijken wij diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je treft op deze pagina ook namen en adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder stressgevoelens.
 • Nu al vanaf €13,40 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-holsloot

Een schoonmaakster in Holsloot vinden

Heb je een drukke baan en wil je graag meer tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een goede schoonmaakster in Holsloot inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Ook kan je gebruik maken van praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Holsloot zoeken

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp aan huis komt. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Werksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra de opdracht goedgekeurd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt bij je thuis op de overeengekomen datum. We raden aan om dan thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker is best lastig. Tegenwoordig zijn er praktische online zoekmachines die je hierbij helpen. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Helpling.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Nationalehulpgids.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Coevorden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Holsloot

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw omgeving!

Schoonmaakbedrijven in Holsloot

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Holsloot, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Noord-Sleen, t Haantje, Veenoord en Erm.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder vind je enkele veel voorkomende schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleren wassen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €12,70 per uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een net en fris kantoor stimuleert een prettige werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende aanbieders in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Holsloot. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,00 en €31,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Drenthe.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €21,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,50 tot wel €18,25 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die de hulp uitvoert: dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste gezinnen in Holsloot kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, jullie leefstijl en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Holsloot?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €300,00 tot €525,00.

Plaats een reactie