Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bant

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Bant? Steeds meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Bant! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we volop tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook bespreken we populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je treft op deze pagina ook contactgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al voor €13,00 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-bant

Een schoonmaakster in Bant inhuren

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Bant inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Allereerst: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast heb je allerlei platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Bant vinden

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw aan huis komt. Populaire opties zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, takenpakket en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien jouw aanmelding geaccepteerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een ijverige schoonmaker kan complex zijn. Door middel van het internet kun je terecht op handige online bemiddelaarsdiensten die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Noordoostpolder.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bant

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Bant

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Bant, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Luttelgeest, Marknesse, Rutten en Creil.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster is er voor alle werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand vind je de meest gangbare werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen wassen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleren wassen.
 • De ventilatie reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al vanaf €13,40 (uurtarief).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een representatief schoon kantoor zorgt voor het werkgenot en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal organisaties in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Bant. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,00 en €30,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Flevoland.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €20,00 en €34,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, gevelreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,00 tot zo’n €16,75 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: dweilen, ramen wassen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen. Tevens kan je afspraken maken over schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Bant hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor onder andere stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is hangt af van de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Bant?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten bedragen tussen de €225,00 tot €650,00.

Plaats een reactie