Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rutten

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Rutten? Flink wat Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Rutten! Op ons portaal vind je concrete tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij behandelen we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook contactgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al beschikbaar vanaf €12,70 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-rutten

Een schoonmaakster in Rutten gezocht

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een ijverige schoonmaakster in Rutten inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde ontstaan er meer en meer handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Rutten zoeken

 1. Postcodecheck

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster komt werken. Je kunt meestal kiezen uit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Werksters vergelijken

  Check en analyseer de getoonde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw verzoek beantwoord wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Het is slim om op locatie te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel waar jij waarde aan hecht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een vakkundige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Er bestaan nuttige websites die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Helpling.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Nationalehulpgids.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Noordoostpolder.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rutten

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw omgeving!

Professionele schoonmaakbedrijven in Rutten

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Rutten, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Bant, Luttelgeest, Creil en Espel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf bieden wij een lijst met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kleding strijken.
 • De was wegwerken.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,20 per werkuur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor fijne en veilige werkplekken en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere dienstverleners in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Rutten. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook grote taken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €22,00 en €34,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Flevoland.
 • Kosten: tussen de €25,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp kost tussen de €13,50 tot zo’n €16,25 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die opgepakt worden: dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals de meubels schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Rutten laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, afstoffen, dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Rutten?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten bedragen tussen de €200,00 tot €625,00.

Plaats een reactie