Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Noordoostpolder

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Noordoostpolder? Steeds meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, minder stress, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij geven advies bij het vinden van een goede schoonmaker in Noordoostpolder! Op dit platform tref je praktische tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij bespreken we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al in te huren vanaf €12,80 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-noordoostpolder

Een schoonmaakster in Noordoostpolder vinden

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Noordoostpolder inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste heb je allerlei platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Noordoostpolder zoeken

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies hierna het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Helpers vergelijken

  Vergelijk nu direct de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. We raden aan om thuis te blijven en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer welke plekken extra aandacht nodig hebben. Vertel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een bedreven schoonmaker is best lastig. Er bestaan verschillende Apps en websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Marktplaats.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Noordoostpolder.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Noordoostpolder

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Noordoostpolder

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Noordoostpolder, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Urk, Steenwijkerland, Kampen en Dronten.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes in en rondom huis. In het volgende deel bekijk je de meest voorkomende klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleren wassen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €13,10 (uurloon).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schoon kantoor draagt bij aan een prettige werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene organisaties in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Noordoostpolder. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,50 en €31,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Flevoland.
 • Tarieven: tussen ongeveer €21,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp kost tussen de €12,90 tot €18,75 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. Tevens kan de hulp extra klussen oppakken zoals houten vloer in de was zetten of het doen van de was.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Veel gezinnen en families in Noordoostpolder hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt berekend a.d.h.v. de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Noordoostpolder?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De volledige woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €225,00 tot €650,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie