Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Urk

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Urk? Veel jonge gezinnen en ouderen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een ijverige schoonmaker in Urk! Op deze website verstrekken we handige tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast bespreken we populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je treft op deze pagina ook namen en adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,30 p/uur.

schoonmaker-zoeken-urk

Een schoonmaakster in Urk inhuren

Houd je niet van schoonmaken en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een bedreven schoonmaakster in Urk inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Allereerst: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Ten derde zijn er diverse platforms voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Urk vinden

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk werksters

  In het volgende scherm tonen ze de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals tarief, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Het is goed om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een bedreven schoonmaker kan complex zijn. Er bestaan nuttige applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Hier komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Urk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Urk

Vind een goede schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Urk

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Urk, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Steenwijkerland, Ooststellingwerf, Noordoostpolder en Kampen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in en rondom jouw woning. In het volgende deel check je een opsomming met klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Strijken.
 • Wassen van kleding.
 • De ventilatie reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,20 (uurtarief).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor helpt bij de werksfeer en productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse aanbieders in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Urk. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, het ledigen van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €20,50 en €34,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Flevoland.
 • Kosten: tussen ongeveer €24,00 en €34,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €13,40 tot +/- €20,00 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die de hulp uitvoert: ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen. Verder kan je afspraken maken over binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste huishoudens in Urk huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen, ramen lappen, afstoffen. Het exacte aantal uur per week ligt ook aan de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Urk?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Je complete woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €200,00 tot €500,00.

Plaats een reactie