Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ooststellingwerf

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Ooststellingwerf? Steeds meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Ooststellingwerf! Op deze pagina ontdek je veel tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast bespreken we populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Afsluitend bekijk je hier ook adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al beschikbaar vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-ooststellingwerf

Een schoonmaakster in Ooststellingwerf vinden

Heb je het erg druk en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een vakkundige schoonmaakster in Ooststellingwerf inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Ooststellingwerf zoeken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Check en analyseer de gevonden huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat het huis zien en wijs meteen aan wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een enthousiaste schoonmaker is niet eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende bemiddelaars die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Vaak gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Care.com: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Ooststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ooststellingwerf

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Ooststellingwerf

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Ooststellingwerf, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Heerenveen, Weststellingwerf, Steenwijkerland en Urk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder vind je een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Opvouwen van de was.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €12,50 per uur, inclusief alles.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij een fijne werksituatie en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende bedrijven in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Ooststellingwerf. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,50 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Drenthe.
 • Onkosten: tussen plus minus €22,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,30 tot zo’n €15,50 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard klusjes die opgepakt worden: afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Ooststellingwerf hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor onder andere stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Ooststellingwerf?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €375,00 tot €500,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie