Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oosterwolde

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Oosterwolde? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Oosterwolde! Op deze pagina bekijk je diverse tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Verder bespreken we diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al voor €12,80 p/uur.

schoonmaker-zoeken-oosterwolde

Een schoonmaakster in Oosterwolde gezocht

Houd je niet van schoonmaken en creëer je graag wat extra tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ijverige schoonmaakster in Oosterwolde inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Oosterwolde opzoeken

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. De keuze is vaak eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw verzoek positief wordt ontvangen heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een ijverige schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt gebruik maken van praktische bemiddelaars die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een account registreren en beschikbare helpers vinden. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Nationalehulpgids.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Ooststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oosterwolde

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Schoonmaakbedrijven in Oosterwolde

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel tonen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Oosterwolde, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Haule, Haulerwijk, Fochteloo en Ravenswoud.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen binnen- en buitenshuis. Hieronder tref je een lijst met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • De was opvouwen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €12,80 per werkuur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij fijne en veilige werkplekken en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere schoonmaakondernemers in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Oosterwolde. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals glazen wassen, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,50 en €33,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Drenthe.
 • Tarief: tussen plus minus €22,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €13,10 tot wel €17,00 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, dweilen. Daarnaast kan je afspraken maken over binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Oosterwolde huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor het hele takenpakket van ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt aan de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Oosterwolde?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. De volledige woning wordt van beneden tot boven gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus liggen tussen de €250,00 tot €500,00.

Plaats een reactie