Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Haule

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Haule? Meer en meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Haule! Op onze schoonmaakwebsite lees je praktische tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je bekijkt hier ook namen en adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-haule

Een schoonmaakster in Haule zoeken

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Haule inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Haule vergelijken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die dichtbij wonen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetser komt poetsen. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Je ziet nu meteen de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw aanvraag ingewilligd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een geschikte schoonmaker is best lastig. Goed nieuws: er zijn diverse platforms die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Voor bedrijven.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw wensen in Ooststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Haule

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Haule

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Haule, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Haulerwijk, Waskemeer, Oosterwolde en Fochteloo.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder verstrekken we de meest gangbare klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €13,10 (uurtarief).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone kantoorruimte zorgt voor gelukkige werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende organisaties in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Haule. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook grote taken zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,50 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, horeca en hotels, scholen, winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Drenthe.
 • Prijs: tussen plus minus €21,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €13,50 tot €16,00 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat maakt een poetser schoon?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klusjes die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals strijken of het doen van de was.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste gezinnen in Haule huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is hangt af van de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Haule?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €325,00 tot €575,00.

Plaats een reactie