Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Echten

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Echten? Steeds meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en veel meer vrije tijd. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Echten! Op schoonmakerzoeken.nl lees je concrete tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook verstrekken we adresgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al in te huren vanaf €12,70 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-echten

Een schoonmaakster in Echten inhuren

Maak je niet graag schoon en wil je jouw agenda vrij maken voor de dingen die er echt toe doen? Een professionele schoonmaakster in Echten inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend zien wij steeds meer praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Echten vinden

 1. Adres invoeren

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Waar en wanneer

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp bij je thuis komt. Meestal is het om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Hulpen vergelijken

  Vergelijk nu direct de getoonde huishoudelijke helpers. Filter op tarief, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw aanvraag wederzijds passend is heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. We raden aan om op locatie te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een geschikte schoonmaker kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er speciale Apps en websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Hulpstudent.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Echten

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Lokale schoonmaakbedrijven in Echten

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Echten, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Bantega, Echtenerbrug, Oosterzee en Follega.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder vind je een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Schone ramen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp in de buurt al vanaf €12,80 per uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert de productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene bedrijven in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Echten. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote taken zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €21,00 en €34,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Friesland.
 • Kostprijs: tussen +/- €22,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een ervaren schoonmaakhulp kost tussen de €12,50 tot €17,25 (uurtarief). De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die de hulp uitvoert: afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen. Tevens kan de hulp extra klussen oppakken zoals verschonen van het beddengoed of de planten doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Echten hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Echten?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het complete huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €300,00 tot €625,00.

Plaats een reactie