Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Krimpenerwaard

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Krimpenerwaard? Steeds meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, minder stress, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een goede schoonmaker in Krimpenerwaard! Op onze schoonmaakwebsite ontdek je duidelijke tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien bespreken we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Daarbij delen wij ook gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al vanaf €13,00 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-krimpenerwaard

Een schoonmaakster in Krimpenerwaard inhuren

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een ijverige schoonmaakster in Krimpenerwaard inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder heb je steeds meer schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Krimpenerwaard vinden

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp komt schoonmaken. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak gebruik van de filters zoals prijs p/uur, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien jouw uitnodiging goedgekeurd wordt heb je een match.

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om thuis te blijven en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een bedreven schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende webapplicaties die daarbij helpen. Op deze portalen wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Care.com: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Krimpenerwaard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Krimpenerwaard

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Krimpenerwaard

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Krimpenerwaard, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Capelle aan den IJssel, Zuidplas, Gouda en Waddinxveen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in jouw huishouden. Hieronder tref je de meest voorkomende schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp in de buurt nu al vanaf €13,50 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert het werkplezier en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Krimpenerwaard. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook intensieve taken zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €25,00 en €30,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kosten: tussen plus minus €21,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een standaard schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,70 tot +/- €18,75 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: keuken reinigen, dweilen, ramen wassen, afstoffen, stofzuigen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals oven schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Krimpenerwaard hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, dweilen, ramen lappen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt ook aan het aantal m2, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Krimpenerwaard?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Jouw woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €250,00 tot €550,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie