Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lekkerkerk

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Lekkerkerk? Steeds meer mensen hebben een extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij geven advies bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Lekkerkerk! Op onze schoonmaakwebsite delen wij volop tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens vergelijken wij bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook bieden wij gegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €13,30 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-lekkerkerk

Een schoonmaakster in Lekkerkerk vinden

Heb je een druk leven en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een professionele schoonmaakster in Lekkerkerk inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Lekkerkerk inhuren

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Waar en wanneer

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp bij je thuis komt. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk werksters

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Filter op tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Aanvraag indienen

  Selecteer verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw oproep gehonoreerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Ons advies is om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt een beroep doen op diverse applicaties die jou helpen zoeken. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Nationalehulpgids.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Krimpenerwaard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lekkerkerk

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Lekkerkerk

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Lekkerkerk, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Nieuw-Lekkerland, Streefkerk, Ouderkerk aan den IJssel en Krimpen aan de Lek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw is er voor alle werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf bekijk je de meest gangbare huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • De was opvouwen.
 • De garage opruimen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €12,60 (uurtarief).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor helpt bij gelukkige werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene schoonmakers in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Lekkerkerk. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensieve taken zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,00 en €31,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijs: tussen plus minus €20,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €13,40 tot €19,50 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klussen die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals houten vloer in de was zetten of de tuin doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Jonge gezinnen in Lekkerkerk huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van het type woning, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Lekkerkerk?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De volledige woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €275,00 tot €650,00.

Plaats een reactie