Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuw-Lekkerland

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Nieuw-Lekkerland? Meer en meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Nieuw-Lekkerland! Op ons portaal bieden we handige tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook delen we contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,20 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-nieuw-lekkerland

Een schoonmaakster in Nieuw-Lekkerland gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je tijd investeren in de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Nieuw-Lekkerland inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze suggesties: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Afsluitend zien wij steeds meer schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Nieuw-Lekkerland zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp komt schoonmaken. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Vergelijk helpers

  Hierna bekijk je direct de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw inschrijving wederzijds passend is heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt aan huis op de afgesproken datum. Ons advies is om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk waar jij waarde aan hecht. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een bedreven schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt een beroep doen op verschillende portalen die daarbij helpen. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Care.com: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Molenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuw-Lekkerland

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Nieuw-Lekkerland

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Nieuw-Lekkerland, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Streefkerk, Kinderdijk, Lekkerkerk en Ouderkerk aan den IJssel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in en rondom huis. In het volgende deel vind je een opsomming met huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed wassen.
 • De was strijken.
 • De was opvouwen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,50 (uurloon).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor zorgt voor de werksfeer en productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse dienstverleners in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Nieuw-Lekkerland. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of dakreiniging behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,00 en €32,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €25,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,70 tot zo’n €15,25 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: dweilen, stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals verschonen van het beddengoed of het wassen van kleding.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Nieuw-Lekkerland laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor onder andere stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week ligt ook aan het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Nieuw-Lekkerland?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt helemaal ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €250,00 tot €500,00.

Plaats een reactie