Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Streefkerk

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Streefkerk? Meer en meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Je wint hier veel advies bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Streefkerk! Op onze schoonmaakwebsite tref je concrete tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met contactgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al vanaf €12,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-streefkerk

Een schoonmaakster in Streefkerk vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Streefkerk inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast zien wij steeds meer praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Streefkerk inhuren

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser aan de slag gaat. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Hulpen vergelijken

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien jouw aanvraag wederzijds passend is heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt op locatie langs op de overeengekomen datum. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel wat je precies verwacht. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een vakkundige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Door middel van het internet kun je terecht op diverse online bemiddelaarsdiensten die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Molenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Streefkerk

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Streefkerk

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel tref je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Streefkerk, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Kinderdijk, Groot-Ammers, Nieuw-Lekkerland en Lekkerkerk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in en rondom huis. Hieronder bieden wij een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Het wassen van de kleding.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €13,50 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een representatief schoon kantoor bevordert het werkgenot en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse bedrijven in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Streefkerk. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals glasbewassing, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,00 en €34,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarieven: tussen plus minus €20,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,70 tot €16,50 per gewerkt uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die de hulp uitvoert: dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals oven schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste gezinnen in Streefkerk hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren hangt af van de grootte van de woning, jullie leefstijl en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Streefkerk?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €225,00 tot €550,00.

Plaats een reactie