Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Groot-Ammers

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Groot-Ammers? Steeds meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Groot-Ammers! Op onze schoonmaakwebsite tref je concrete tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien delen we enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook contactdetails van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al vanaf €13,40 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-groot-ammers

Een schoonmaakster in Groot-Ammers gezocht

Heb je een druk leven en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Groot-Ammers inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Vaak blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Daarnaast kan je gebruik maken van platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Groot-Ammers opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Waar en wanneer

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw verzoek geaccepteerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. Het is slim om dan thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en benoem wat je precies verwacht. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een bedreven schoonmaker gaat soms niet zo snel. Goed nieuws: er zijn praktische online bemiddelaarsdiensten die je hierbij helpen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Marktplaats.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Molenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Groot-Ammers

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Lokale schoonmaakbedrijven in Groot-Ammers

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Groot-Ammers, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Nieuwpoort, Langerak, Kinderdijk en Streefkerk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in jouw huishouden. In het overzicht hieronder check je een opsomming met klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Opvouwen van de was.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,20 p/uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor helpt bij het werkplezier en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse dienstverleners in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Groot-Ammers. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €25,00 en €30,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarief: tussen gemiddeld €24,00 en €35,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €12,80 tot +/- €15,50 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals afwassen of het doen van de was.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste woningen in Groot-Ammers hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren hangt af van de grootte van de woning, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Groot-Ammers?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Je complete woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven bedragen tussen de €275,00 tot €700,00.

Plaats een reactie