Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuwpoort

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Nieuwpoort? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben een extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en veel meer vrije tijd. Wij geven advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Nieuwpoort! Op schoonmakerzoeken.nl lees je diverse tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook delen we gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €13,00 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-nieuwpoort

Een schoonmaakster in Nieuwpoort zoeken

Heb je een druk bestaan en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Nieuwpoort inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast heb je steeds meer online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Nieuwpoort vinden

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp komt poetsen. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs p/uur, takenpakket en recensies.

 4. Contactverzoek

  Selecteer verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als jouw uitnodiging passend is voor de werknemer heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk wat je precies verwacht. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een geschikte schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende webapplicaties die jou helpen zoeken. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Hulpstudent.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Molenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuwpoort

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw regio!

Lokale schoonmaakbedrijven in Nieuwpoort

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Nieuwpoort, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Langerak, Waal, Groot-Ammers en Kinderdijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in en rondom huis. In het overzicht hieronder delen wij een overzicht met werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,90 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor helpt bij een fijne werksituatie en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei schoonmaakondernemers in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Nieuwpoort. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €21,50 en €32,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van winkels, scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kosten: tussen ongeveer €20,00 en €33,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,60 tot wel €15,00 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals oven schoonmaken of de planten doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Nieuwpoort laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Nieuwpoort?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €275,00 tot €525,00.

Plaats een reactie