Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Benneveld

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Benneveld? Veel jonge gezinnen en ouderen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Benneveld! Op deze website bekijk je handige tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,10 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-benneveld

Een schoonmaakster in Benneveld gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Benneveld inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Allereerst: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast heb je allerlei vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Benneveld zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp komt werken. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Kies vervolgens het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk en vergelijk de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, extra taken zoals een strijkservice en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra de opdracht passend is voor de werknemer heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat het huis zien en benoem wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van ervaren schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt gebruik maken van handige vraag- en aanbodsites die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Nationalehulpgids.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Coevorden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Benneveld

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Benneveld

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Benneveld, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Eeserveen, Oosterhesselen, Meppen en Aalden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In het volgende deel tref je een overzicht met taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen lappen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Opmaken van de bedden.
 • De was strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €13,00 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse schoonmakers in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Benneveld. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook grote taken zoals ramen zemen, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,00 en €32,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Drenthe.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €21,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, gevelreiniging, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,80 tot €18,25 (uurtarief). Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale werkzaamheden die opgepakt worden: dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals verschonen van het beddengoed of de was doen en opvouwen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Benneveld kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt ook aan het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Benneveld?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €600,00.

Plaats een reactie