Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oosterhesselen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Oosterhesselen? Veel jonge gezinnen en ouderen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Oosterhesselen! Op dit platform vind je volop tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Ook delen we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al in te huren vanaf €13,00 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-oosterhesselen

Een schoonmaakster in Oosterhesselen inhuren

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in Oosterhesselen inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast heb je allerlei online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Oosterhesselen vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Waar en wanneer

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetser komt schoonmaken. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  Vergelijk nu direct de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op prijs, werkzaamheden en reviews.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw aanmelding beantwoord wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een ijverige schoonmaker is niet eenvoudig. Gelukkig zijn er verschillende online zoekmachines die je hierbij kunnen ondersteunen. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Hulp.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Coevorden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oosterhesselen

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Erkende schoonmaakbedrijven in Oosterhesselen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? Hieronder check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Oosterhesselen, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Gees, Zwinderen, Eeserveen en Benneveld.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in en rondom jouw woning. Bijgaand tref je een overzicht met taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Het wassen van de kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €12,70 per gewerkt uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor de productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse schoonmaakondernemers in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Oosterhesselen. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,50 en €34,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Drenthe.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €20,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €13,40 tot €17,50 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klussen die de hulp uitvoert: dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen. Daarbij kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of de planten water geven.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Oosterhesselen hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor het hele takenpakket van dweilen, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp ligt aan het type woning, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Oosterhesselen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €250,00 tot €550,00.

Plaats een reactie