Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nederland

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Nederland? Meer en meer mensen hebben een extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen jou bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Nederland! Op ons portaal ontdek je praktische tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens bespreken we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we contactdetails van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al vanaf €13,00 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-nederland

Een schoonmaakster in Nederland vinden

Houd je niet van schoonmaken en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een geschikte schoonmaakster in Nederland inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste zijn er diverse praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Nederland inhuren

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster bij je thuis komt. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk helpers

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt specifiek zoeken op prijs, werkzaamheden en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw oproep goedgekeurd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Ons advies is om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en communiceer wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een bedreven schoonmaker is best lastig. Je kunt een beroep doen op verschillende vraag- en aanbodsites die jou helpen zoeken. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Hulp.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Steenwijkerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nederland

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Nederland

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Nederland, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Wetering, Scheerwolde, IJsselham en Blokzijl.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster is er voor alle klussen binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder tref je enkele veel voorkomende klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Glazenwassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was opvouwen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp in de buurt nu al vanaf €12,60 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor stimuleert een prettige werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere aanbieders in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Nederland. Voorbeeld werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,00 en €32,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Overijssel.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €23,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,60 tot €15,00 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klusjes die afgewerkt worden: stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals verschonen van het beddengoed of de was doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Nederland huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan het type woning, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Nederland?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €225,00 tot €625,00.

Plaats een reactie