Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Scheerwolde

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Scheerwolde? Steeds meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Scheerwolde! Op deze website verstrekken we concrete tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Ook bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al vanaf €12,80 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-scheerwolde

Een schoonmaakster in Scheerwolde gezocht

Houd je niet van schoonmaken en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Scheerwolde inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder zijn er diverse handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Scheerwolde vergelijken

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de werkster komt schoonmaken. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Check en analyseer de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op prijs, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er nuttige Apps en websites die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Nationalehulpgids.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Steenwijkerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Scheerwolde

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Scheerwolde

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Scheerwolde, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Blankenham, Kuinre, Wetering en Nederland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in jouw huishouden. In het gedeelte hieronder delen wij een opsomming met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • De was opvouwen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €12,50 per uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor stimuleert de werksfeer en productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere organisaties die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Scheerwolde. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €21,00 en €34,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Overijssel.
 • Tarieven: tussen +/- €22,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €12,70 tot €19,25 per gewerkt uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals verschonen van het beddengoed of de was doen en opvouwen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Jonge gezinnen in Scheerwolde huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals afstoffen, stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt ook aan de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Scheerwolde?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt van beneden tot boven gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten bedragen tussen de €275,00 tot €550,00.

Plaats een reactie