Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kolderwolde

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Kolderwolde? Meer en meer huishoudens hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het vinden van een professionele schoonmaker in Kolderwolde! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je volop tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder bespreken we diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Daarbij delen wij ook contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Nu al vanaf €12,60 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-kolderwolde

Een schoonmaakster in Kolderwolde inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Kolderwolde inhuren moet je dan absoluut overwegen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast heb je steeds meer handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Kolderwolde zoeken

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Stel pakket samen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, werkzaamheden en reviews.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt op locatie langs op de afgesproken datum. Het is handig om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker is best lastig. Tegenwoordig zijn er handige portalen die jou helpen zoeken. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Care.com: Matching op basis van jouw wensen in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kolderwolde

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Kolderwolde

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Kolderwolde, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Hemelum, Sneek, Oudega en Elahuizen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in en rondom huis. In het overzicht hieronder check je de meest gangbare taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleren wassen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een goede poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €13,10 als uurtarief.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte draagt bij aan het werkplezier en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse schoonmaakondernemers in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Kolderwolde. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, vloeren stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,50 en €31,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Friesland.
 • Tarief: tussen om en nabij de €24,50 en €34,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €13,50 tot +/- €16,50 voor 1 uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: dweilen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Veel gezinnen en families in Kolderwolde hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor onder andere afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is hangt af van het type woning, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Kolderwolde?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het complete huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €375,00 tot €550,00.

Plaats een reactie