Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kuinre

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Kuinre? Steeds meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een goede schoonmaker in Kuinre! Op ons portaal lees je veel tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook adresgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-kuinre

Een schoonmaakster in Kuinre zoeken

Maak je niet graag schoon en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Kuinre inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Allereerst: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Ten derde ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Kuinre zoeken

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser bij je thuis komt. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw oproep goedgekeurd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op het gekozen moment. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat het huis zien en geef aan wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een geschikte schoonmaker is ingewikkeld. Tegenwoordig zijn er praktische portalen die jou helpen zoeken. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Marktplaats.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Steenwijkerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kuinre

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Schoonmaakbedrijven in Kuinre

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Kuinre, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Oldemarkt, Ossenzijl, Blankenham en Scheerwolde.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf bieden wij een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp (regionaal) al vanaf €13,20 (uurloon).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan het werkplezier en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal dienstverleners in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Kuinre. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €21,00 en €34,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Overijssel.
 • Kosten: tussen ongeveer €25,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €12,80 tot wel €18,25 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard huishoudelijke taken die opgepakt worden: stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals strijken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Kuinre huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Kuinre?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €275,00 tot €625,00.

Plaats een reactie