Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oostwoud

Wil je een schoonmaakhulp in Oostwoud? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Oostwoud! Op onze schoonmaakwebsite bieden we duidelijke tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Verder behandelen we bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook contactgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-oostwoud

Een schoonmaakster in Oostwoud zoeken

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Oostwoud inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Allereerst: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Verder heb je allerlei handige platforms voor het vinden van een werkster. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Oostwoud zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster komt werken. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs p/uur, takenpakket en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Selecteer verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op het gekozen moment. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een vakkundige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende websites die je hierbij helpen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Nationalehulpgids.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Medemblik.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oostwoud

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Oostwoud

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Oostwoud, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Midwoud, Zwaagdijk-Oost, Twisk en Opperdoes.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf delen wij de meest gangbare huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,10 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een net en fris kantoor heeft effect op de werksfeer en productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere bedrijven in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Oostwoud. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,50 en €30,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Holland.
 • Kostprijs: tussen +/- €22,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,70 tot zo’n €16,75 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: dweilen, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen. Daarbij kan je afspraken maken over de meubels schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Oostwoud hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor onder andere keuken reinigen, dweilen, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt berekend a.d.h.v. het type woning, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Oostwoud?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €300,00 tot €600,00.

Plaats een reactie