Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vlist

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Vlist? Steeds meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij geven advies bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Vlist! Op deze website lees je volop tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder delen we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook gegevens zoals naam en adres van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,40 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-vlist

Een schoonmaakster in Vlist zoeken

Heb je een druk leven en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een goede schoonmaakster in Vlist inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder heb je allerlei platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Vlist zoeken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp bij je thuis komt. Populaire opties zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Werksters vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak gebruik van de filters zoals kosten, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw aanvraag beantwoord wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer welke plekken extra aandacht nodig hebben. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er handige online marktplaatsen die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Hulp.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Krimpenerwaard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vlist

Vind een goede schoonmaakster in jouw regio!

Zoek schoonmaakbedrijven in Vlist

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Vlist, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Bergambacht, Ammerstol, Haastrecht en Gouderak.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in en rondom jouw woning. Bijgaand delen wij een overzicht met klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • De was strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De garage opruimen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp in de buurt al vanaf €12,90 (uurloon).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor bevordert gelukkige werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende dienstverleners in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Vlist. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €23,00 en €32,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijs: tussen plus minus €23,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €12,80 tot +/- €15,50 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard taken die opgepakt worden: stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals koelkast schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Vlist laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor onder andere het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week is afhankelijk van het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Vlist?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De hele woning wordt helemaal ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €200,00 tot €625,00.

Plaats een reactie