Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Gouderak

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Gouderak? Meer en meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Gouderak! Op onze schoonmaakwebsite bieden we concrete tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al in te huren vanaf €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-gouderak

Een schoonmaakster in Gouderak inhuren

Heb je een drukke baan en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een geschikte schoonmaakster in Gouderak inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Allereerst: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste heb je allerlei handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Gouderak zoeken

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Bepaal nu hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Selecteer verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw oproep gehonoreerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Goed nieuws: er zijn nuttige online zoekmachines die je hierbij helpen. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Meestal gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Krimpenerwaard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Gouderak

Vind een bedreven schoonmaakster in de gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Gouderak

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Gouderak, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Haastrecht, Vlist, Berkenwoude en Stolwijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel vind je de meest gangbare klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • De garage opruimen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €13,40 per werkuur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte heeft effect op het werkplezier en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Gouderak. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals glasbewassing, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,00 en €33,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kosten: tussen om en nabij de €23,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,70 tot zo’n €19,00 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten water geven.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste huishoudens in Gouderak kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren is afhankelijk van de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Gouderak?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €575,00.

Plaats een reactie