Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nagele

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Nagele? Meer en meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij geven advies bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Nagele! Op ons portaal vind je veel tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook bieden we bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook gegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al vanaf €13,40 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-nagele

Een schoonmaakster in Nagele inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Nagele inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Als laatste heb je steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Nagele zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt schoonmaken. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Hulpen vergelijken

  Check en analyseer de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs p/uur, extra taken zoals een strijkservice en recensies.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een contactverzoek versturen naar verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw oproep geaccepteerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt op locatie langs op de afgesproken datum. We raden aan om dan thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem welke dingen wat extra tijd mag kosten. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een vakkundige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn handige platforms die jou helpen zoeken. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulpstudent.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Noordoostpolder.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nagele

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Erkende schoonmaakbedrijven in Nagele

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? Hieronder bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Nagele, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Tollebeek, Espel, Ens en Emmeloord.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder bieden wij de meest voorkomende klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Opmaken van de bedden.
 • De was strijken.
 • De was opvouwen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €13,10 per gewerkt uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schoon kantoor bevordert het werkplezier en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal schoonmakers in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Nagele. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,50 en €34,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Flevoland.
 • Kostprijs: tussen plus minus €25,00 en €33,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,70 tot €16,00 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard taken die de hulp uitvoert: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen, stofzuigen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals opruimen of de planten doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Nagele laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, ramen lappen, dweilen, stofzuigen, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren is afhankelijk van de grootte van het huis, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Nagele?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan liggen tussen de €250,00 tot €550,00.

Plaats een reactie