Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Tinte

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Tinte? Steeds meer gezinnen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een professionele schoonmaker in Tinte! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we concrete tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook gegevens zoals naam en adres van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,00 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-tinte

Een schoonmaakster in Tinte gezocht

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Tinte inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Afsluitend heb je steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Tinte inhuren

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op tarief, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw oproep ingewilligd wordt heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt op locatie langs op de afgesproken datum. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een professionele schoonmaker kan complex zijn. Tegenwoordig zijn er diverse platforms die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Voor bedrijven.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Marktplaats.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Westvoorne.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Tinte

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Tinte

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In de onderstaande tabel tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Tinte, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Rockanje, Zwartewaal, Oostvoorne en Vierpolders.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf delen wij een lijst met huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen lappen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleren wassen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al vanaf €12,60 per uur, inclusief alles.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een representatief schoon kantoor bevordert het werkplezier en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene schoonmakers in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Tinte. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,00 en €32,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels, horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kostprijs: tussen plus minus €20,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,70 tot +/- €18,75 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal klussen die uitgevoerd worden: ramen wassen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen en opvouwen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Tinte hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is genoeg tijd voor onder andere afstoffen, ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van het aantal m2, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Tinte?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie