Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Winterswijk Brinkheurne

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Winterswijk Brinkheurne? Steeds meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen jou bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Winterswijk Brinkheurne! Op ons portaal delen wij veel tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens bespreken we bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je treft op deze pagina ook contactgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al vanaf €13,30 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-winterswijk-brinkheurne

Een schoonmaakster in Winterswijk Brinkheurne zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag meer tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Winterswijk Brinkheurne inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste heb je allerlei vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Winterswijk Brinkheurne zoeken

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op tarief, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw oproep ingewilligd wordt heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op het gekozen moment. We raden aan om thuis te blijven en om verdere instructies te kunnen geven. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker is best lastig. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke portalen die hiervoor specifiek service verlenen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Care.com: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Winterswijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Winterswijk Brinkheurne

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Winterswijk Brinkheurne

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Winterswijk Brinkheurne, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Winterswijk Corle, Bredevoort, Winterswijk Henxel en Winterswijk Miste.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in jouw huishouden. Hieronder bekijk je de meest gangbare taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen en drogen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,70 per werkuur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor zorgt voor een prettige werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verscheidene dienstverleners in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Winterswijk Brinkheurne. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €21,00 en €33,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren, scholen, horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen gemiddeld €20,00 en €31,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €13,00 tot +/- €16,75 voor 1 uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of de planten doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Winterswijk Brinkheurne hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Winterswijk Brinkheurne?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het complete huis wordt van beneden tot boven gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €250,00 tot €525,00.

Plaats een reactie