Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Iens

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Iens? Meer en meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Iens! Op ons portaal verstrekken we nuttige tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook contactgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al vanaf €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-iens

Een schoonmaakster in Iens vinden

Maak je niet graag schoon en wil je tijd investeren in de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Iens inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Vaak zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook ontstaan er meer en meer praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Iens zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Hierna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, ervaring en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Kies meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw aanvraag beantwoord wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster komt aan huis op de overeengekomen datum. Ons advies is om thuis te blijven en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Geef een complete rondleiding door de woning en benoem wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Gelukkig zijn er handige applicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Homeworks.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Iens

Vind een bedreven schoonmaakster in de gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Iens

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? Hieronder vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Iens, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Easterein, Itens, Kûbaard en Wommels.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder vind je de meest gangbare schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Het wassen van de kleding.
 • De ventilatie reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,60 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op de werksfeer en productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal organisaties die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Iens. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €25,00 en €33,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van winkels, kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen de €21,00 en €35,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,50 tot zo’n €18,50 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die afgewerkt worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, dweilen. Indien nodig kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste gezinnen in Iens huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Iens?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €325,00 tot €600,00.

Plaats een reactie