Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Easterein

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Easterein? Meer en meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij geven advies bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Easterein! Op ons portaal ontdek je diverse tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook namen en adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al voor €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-easterein

Een schoonmaakster in Easterein gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag meer tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Easterein inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze aanbevelingen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook heb je steeds meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Easterein inhuren

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Stel pakket samen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw bij je thuis komt. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Helpers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw aanvraag ingewilligd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Het is slim om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en wijs meteen aan wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een ervaren schoonmaker is niet eenvoudig. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke websites die jou helpen zoeken. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Meestal gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Hulp.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Easterein

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Easterein

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Easterein, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Itens, Reahûs, Iens en Kûbaard.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. Hieronder check je een overzicht met klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kleding strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • De ventilatie reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (lokaal) al vanaf €12,90 per werkuur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan het werkgenot en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal organisaties in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Easterein. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,50 en €34,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren, winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen plus minus €24,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,10 tot €15,75 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard taken die gedaan worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het doen van de was.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Easterein huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Easterein?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €575,00.

Plaats een reactie