Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Baarle-Nassau

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Baarle-Nassau? Meer en meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij geven advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Baarle-Nassau! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we duidelijke tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien delen we populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Als laatste vind je ook adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-baarle-nassau

Een schoonmaakster in Baarle-Nassau vinden

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ijverige schoonmaakster in Baarle-Nassau inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Baarle-Nassau zoeken

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Stel pakket samen

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp komt poetsen. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over de getoonde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als jouw verzoek beantwoord wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een goede schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Tegenwoordig zijn er speciale portalen die je hierbij helpen. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Marktplaats.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Baarle-Nassau.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Baarle-Nassau

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Zoek schoonmaakbedrijven in Baarle-Nassau

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Baarle-Nassau, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Gilze en Rijen, Alphen-Chaam, Dongen en Hilvarenbeek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. Hieronder bieden wij een opsomming met klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Wassen van kleding.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp uit de regio nu al vanaf €12,70 per gewerkt uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan productieve werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Baarle-Nassau. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of dakreiniging zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,00 en €34,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van kantoren, scholen, winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijs: tussen plus minus €24,00 en €30,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €13,10 tot €18,50 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals afwassen of het wassen van kleding.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste huishoudens in Baarle-Nassau huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor onder andere keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Baarle-Nassau?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €250,00 tot €625,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie