Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Dongen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Dongen? Meer en meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Je wint hier veel advies bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Dongen! Op deze pagina tref je volop tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Als laatste vind je ook adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al voor €12,80 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-dongen

Een schoonmaakster in Dongen zoeken

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Dongen inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste zijn er diverse online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Dongen zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Hulpen vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker is best lastig. Tegenwoordig zijn er praktische portalen die jou helpen zoeken. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Marktplaats.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Dongen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Dongen

Vind een goede schoonmaakster in jouw regio!

Professionele schoonmaakbedrijven in Dongen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? Hieronder bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Dongen, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Hilvarenbeek en Oisterwijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser is er voor alle karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand verstrekken we de meest voorkomende taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen van kleding.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,30 als uurtarief.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert een fijne werksituatie en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse aanbieders in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Dongen. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,00 en €31,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kosten: tussen de €25,00 en €31,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,50 tot wel €16,75 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard klussen die hij/zij zal doen zoals: dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals oven schoonmaken of de was doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste huishoudens in Dongen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor onder andere stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt aan de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Dongen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. Het huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten liggen tussen de €200,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie