Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Gilze en Rijen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Gilze en Rijen? Meer en meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Gilze en Rijen! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we nuttige tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Verder vergelijken wij diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook contactgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Nu al vanaf €12,80 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-gilze-en-rijen

Een schoonmaakster in Gilze en Rijen zoeken

Heb je een drukke baan en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Gilze en Rijen inhuren moet je dan absoluut overwegen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook heb je steeds meer platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Gilze en Rijen zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die dichtbij wonen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser komt werken. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op prijs p/uur, ervaring en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Selecteer verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw inschrijving wederzijds passend is heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om thuis te blijven en om verdere instructies te kunnen geven. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een professionele schoonmaker is best lastig. Er bestaan nuttige webapplicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Marktplaats.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Gilze en Rijen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Gilze en Rijen

Vind een geschikte schoonmaakster in de gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Gilze en Rijen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Gilze en Rijen, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Alphen-Chaam, Waalwijk, Baarle-Nassau en Dongen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand vind je een overzicht met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Opmaken van de bedden.
 • De was strijken.
 • De was wegwerken.
 • De garage opruimen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp in de buurt al voor €13,10 p/uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei schoonmakers in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Gilze en Rijen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,50 en €32,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van kantoren, winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kostprijs: tussen +/- €22,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,80 tot +/- €18,75 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: keuken reinigen, ramen wassen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de tuin doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Veel gezinnen en families in Gilze en Rijen hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor bijvoorbeeld dweilen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is hangt af van het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Gilze en Rijen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. De volledige woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten liggen tussen de €325,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie