Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hulten

Wil je een schoonmaakhulp in Hulten? Flink wat Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen jou bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Hulten! Op ons portaal bekijk je duidelijke tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens delen we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al voor €12,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-hulten

Een schoonmaakster in Hulten vinden

Heb je het erg druk en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een geschikte schoonmaakster in Hulten inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze aanbevelingen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook heb je allerlei online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Hulten opzoeken

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Hierna bekijk je direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Verzoek versturen

  Kies enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw oproep goedgekeurd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een professionele schoonmaker kan complex zijn. Je kunt gebruik maken van diverse webapplicaties die daarbij helpen. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en beschikbare helpers vinden. Meestal gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Hulpstudent.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Gilze en Rijen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hulten

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Hulten

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Hulten, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Gilze, Riel, Molenschot en Rijen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel delen wij enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Glazenwassen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Opvouwen van de was.
 • De garage opruimen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €13,50 (uurtarief).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei organisaties die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Hulten. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals ramen zemen, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €25,00 en €33,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijzen: tussen de €24,50 en €34,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,40 tot wel €18,50 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale taken die afgewerkt worden: stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals oven schoonmaken of het doen van de was.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Hulten laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt aan de grootte van de woning, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Hulten?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €200,00 tot €525,00.

Plaats een reactie