Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Riel

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Riel? Steeds meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, altijd een gezonde woning, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij geven advies bij het vinden van een goede schoonmaker in Riel! Op ons portaal vind je concrete tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook delen we contactgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al voor €13,10 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-riel

Een schoonmaakster in Riel zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een geschikte schoonmaakster in Riel inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Aanrader: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Afsluitend zijn er diverse praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Riel vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetser komt poetsen. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Sorteer op kosten, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw uitnodiging gehonoreerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om dan ook thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een geschikte schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt natuurlijk gebruik maken van nuttige online bemiddelaarsdiensten die daarbij helpen. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Voor bedrijven.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Marktplaats.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Goirle.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Riel

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Erkende schoonmaakbedrijven in Riel

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Riel, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Drunen, Elshout, Gilze en Hulten.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper huur je in voor de meest gangbare karweitjes in jouw huishouden. Hieronder bieden wij enkele veel voorkomende klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • De was opvouwen.
 • De garage opruimen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €13,50 per gewerkt uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij productieve werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal bedrijven in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Riel. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of dakreiniging zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,00 en €34,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijzen: tussen ongeveer €24,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,40 tot €15,00 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat maakt een poetser schoon?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal taken die de hulp uitvoert: stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Riel hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Riel?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Het complete huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten bedragen tussen de €225,00 tot €625,00.

Plaats een reactie