Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker s Gravenmoer

Behoefte aan een schoonmaakhulp in s Gravenmoer? Meer en meer mensen hebben een extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in s Gravenmoer! Op deze pagina bieden we duidelijke tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook delen we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook bieden wij contactgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-s-gravenmoer

Een schoonmaakster in s Gravenmoer zoeken

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in s Gravenmoer inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Allereerst: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder zien wij steeds meer handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in s Gravenmoer zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster komt werken. De keuze is vaak elke week, 2 weken of 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk helpers

  In het volgende scherm tonen ze de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat de opdracht ingewilligd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om thuis te blijven en om uitleg te geven over de woning en spullen. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van enthousiaste schoonmaker kan soms lastig zijn. Tegenwoordig zijn er nuttige bemiddelaars die je hierbij helpen. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Nationalehulpgids.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Dongen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht s Gravenmoer

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Erkende schoonmaakbedrijven in s Gravenmoer

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in s Gravenmoer, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Ulicoten, Castelre, Hulsel en Hooge Mierde.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in en rondom huis. In onderstaande paragraaf delen wij enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €12,80 als uurtarief.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan de werksfeer en productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Meerdere organisaties in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in s Gravenmoer. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €25,00 en €35,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kostprijs: tussen de €24,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,50 tot €19,50 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat maakt een poetser schoon?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale klussen die afgewerkt worden: dweilen, stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in s Gravenmoer kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van het aantal m2, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in s Gravenmoer?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het huis wordt helemaal ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €650,00.

Plaats een reactie