Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Aalst

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Aalst? Veel jonge gezinnen en ouderen gaan voor wat extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Aalst! Op deze pagina delen wij handige tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook delen we adresgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-aalst

Een schoonmaakster in Aalst gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Aalst inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Daarnaast zien wij steeds meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Aalst inhuren

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Waar en wanneer

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetser komt schoonmaken. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Bepaal nu hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Aanvraag indienen

  Kies meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra de opdracht beantwoord wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer waar jij waarde aan hecht. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een ijverige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt gebruik maken van praktische bemiddelaars die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Hulpstudent.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Zaltbommel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Aalst

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw omgeving!

Professionele schoonmaakbedrijven in Aalst

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In ons overzicht ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Aalst, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Gameren, Nieuwaal, Poederoijen en Brakel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel bieden wij een opsomming met schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (regionaal) nu al vanaf €13,00 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan de werksfeer en productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal organisaties die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Aalst. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €21,00 en €31,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen, horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €22,00 en €30,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp factureert tussen de €13,40 tot wel €16,25 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals oven schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in Aalst kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Aalst?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €225,00 tot €550,00.

Plaats een reactie