Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hulsel

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Hulsel? Meer en meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Hulsel! Op deze pagina bekijk je diverse tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook vind je hier namen en adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €13,40 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-hulsel

Een schoonmaakster in Hulsel gezocht

Houd je niet van schoonmaken en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in Hulsel inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze suggesties: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder zien wij steeds meer praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Hulsel zoeken

 1. Adres invoeren

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt werken. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Hierna bekijk je direct de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs p/uur, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw verzoek gehonoreerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om op locatie te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en maak duidelijk wat voor jou van belang is. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Goed nieuws: er zijn diverse websites die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Nationalehulpgids.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Reusel-De Mierden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hulsel

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Hulsel

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Hulsel, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in s Gravenmoer, Ulicoten, Hooge Mierde en Lage Mierde.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel tref je de meest voorkomende werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleding wassen en drogen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €12,80 per uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert de productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal organisaties in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Hulsel. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €20,50 en €33,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van scholen, horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijzen: tussen ongeveer €20,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,00 tot +/- €15,25 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals afwassen of de tuin doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste gezinnen in Hulsel kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor het hele takenpakket van afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt berekend a.d.h.v. het type woning, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Hulsel?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De volledige woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €375,00 tot €550,00.

Plaats een reactie