Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zandhuizen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Zandhuizen? Meer en meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Zandhuizen! Op dit platform ontdek je volop tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Verder bieden we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook hebben we een overzicht met namen en adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al vanaf €12,90 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-zandhuizen

Een schoonmaakster in Zandhuizen inhuren

Heb je het erg druk en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ervaren schoonmaakster in Zandhuizen inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste kan je gebruik maken van online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Zandhuizen vinden

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de getoonde huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs, takenpakket en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw verzoek beantwoord wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een geschikte schoonmaker kan complex zijn. Je kunt een beroep doen op speciale online marktplaatsen die jou helpen zoeken. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Soms regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Care.com: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Weststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zandhuizen

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw wijk!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Zandhuizen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Zandhuizen, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Noordwolde, Boijl, Oosterstreek en Boschoord.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf verstrekken we de meest voorkomende klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €13,00 (uurtarief).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone kantoorruimte stimuleert de productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere bedrijven in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Zandhuizen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €21,00 en €33,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen plus minus €22,00 en €32,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,10 tot +/- €19,50 (uurtarief). De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in Zandhuizen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren kan worden gecalculeerd door het type woning, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Zandhuizen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan liggen tussen de €225,00 tot €500,00.

Plaats een reactie