Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Boijl

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Boijl? Veel jonge gezinnen en ouderen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij bieden tips en tricks het vinden van een bedreven schoonmaker in Boijl! Op schoonmakerzoeken.nl delen wij praktische tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens behandelen we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al vanaf €13,00 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-boijl

Een schoonmaakster in Boijl zoeken

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Boijl inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder zijn er diverse vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Boijl zoeken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Waar en wanneer

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt poetsen. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Maak nu een keuze voor het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, ervaring en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra de opdracht positief wordt ontvangen heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser zal de eerste keer komen werken op het gekozen moment. Ons advies is om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat alle kamers in het huis zien en vertel wat je precies verwacht. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een enthousiaste schoonmaker is best lastig. Tegenwoordig zijn er speciale vraag- en aanbodsites die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Meestal gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Marktplaats.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Weststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Boijl

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Professionele schoonmaakbedrijven in Boijl

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Boijl, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Vinkega, De Hoeve, Noordwolde en Zandhuizen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel verstrekken we de meest gangbare huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Verschonen van beddengoed.
 • De was strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €13,10 per werkuur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan fijne en veilige werkplekken en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Boijl. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook grote klussen zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,00 en €30,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Friesland.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €24,50 en €31,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,80 tot wel €16,75 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale werkzaamheden die gedaan worden: afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Daarnaast kan je afspraken maken over oven schoonmaken of de planten water geven.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Veel gezinnen en families in Boijl huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, dweilen. Het exacte aantal uur per week wordt berekend a.d.h.v. het type woning, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Boijl?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €650,00.

Plaats een reactie